Otsonointi "Hajut Pois"

Haiseeko mökkisi talven jälkeen ummehtuneelle taikka muuten pahalle.

Otsonointi palveluna: 

Otsonointipalvelu toteutetaan aina avaimet käteen periaatteella  

Tai voit vuokrata otsonaattorin ja tehdä sen itse

Nyt voit vuokrata otsonaattorin 3500mg/7000mg Otsonaattorin Hintaan 35€/päivä. Laite on max 110m2 tiloihin.Tietoa Otsonoinnista

OTSONOINTI ON TEHOKAS JA TURVALLINEN TAPA POISTAA EPÄTOIVOTTUJA HAJUJA JA ALLERGIANAIHEUTTAJIA, KUTEN TUPAKAN, ELÄINTEN, HOMEEN, VIEMÄRIN JA KALMAN HAJUA SEKÄ UMMEHTUNEISUUTTA. OTSONOINTI POISTAA EPÄMIELLYTTÄVÄT HAJUT ASUNNOISTA, MÖKEISTÄ, AUTOISTA, ASUNTOVAUNUISTA, VENEISTÄ YM. OTSONI EI SISÄLLÄ MITÄÄN MUITA AINEITA KUIN HAPPEA, EIKÄ OTSONIKÄSITTELYSTÄ JÄÄ MITÄÄN KEMIKAALIJÄÄMIÄ.

Rakenteiden sisällä olevaa hometta tai hajuja otsonoinnilla ei kyetä poistamaan vaan kosteusvaurion tai muun syyn vuoksi pilaantuneet materiaalit on aina uusittava. Tilat kannattaa kuitenkin otsonoida sen jälkeen kun kaikki vaihdettavat materiaalit on poistettu. Huoneiston pintoihin ja kalusteisiin tarttuneet hajut ja homeitiöt saadaan näin eliminoitua.

Otsoni on haitallinen yhdiste hengitettynä, mutta oikein käytettynä otsonointi on kuitenkin turvallista. Otsonointia tarvitsevat tilat käsitellään tietty aika ja otsonoinnin aikana tiloissa ei saa oleskella.

Otsoni tehoaa eloperäisiin, mutta ei epäorgaanisten yhdisteiden hajuihin. Useimmat maalit, liuottimet ja parfyymit sisältävät ainesosia, joiden hajuja ei saada poistettua otsonin avulla. Otsoni saattaa myös reagoida joidenkin synteettisten kemikaalien kanssa muodostaen uusia yhdisteitä. Otsoni ja käsittelyn aikana mahdolliset syntyneet yhdisteet on aina tuuletettava kunnollisesti pois, ennen kuin tiloissa oleskellaan.

Otsoni on voimakas hapetin, noin 1300 kertaa tehokkaampi kuin kloori.